KLM Werelddeals: 3 Aziatische Aanraders vanaf €376

Avontuurlijk naar Azië met een budget? Met de KLM Werelddeal Weken komt die droomreis wat meer binnen je bereik. De Ticket Detective heeft er 3 reizen naar Azië voor je uitgehaald waar je zelf misschien niet direct aan dacht, maar die de moeite van het bekijken waard zijn. Boek uiterlijk 20 januari 2017 om van deze kortingen gebruik te maken.

Tokio, Japan: €848 €526 (38% korting)

tokio

Je moet deze stad gezien hebben om te begrijpen hoe intens de ervaring is. Zo druk, maar toch zo schoon en goed geregeld is geen enkele andere stad op aarde. En de mensen zelf zijn minstens net zo bijzonder. Je komt ogen, oren en smaakpapillen (sushi!) tekort in deze unieke stad. Alleen in juli en september zijn de tickets iets duurder, maar de rest van het jaar boek je met zo’n 38% korting (mits je uiterlijk 20 januari 2017 boekt). Check hier de deals.

Seoel, Zuid-Korea: €802 €496 (38% korting)

seoel

Nog zo eentje waar je niet aan denkt. Terwijl iedereen Laos, Cambodja, Vietnam en natuurlijk Thailand aandoet, chill jij ‘m in Zuid-Korea. Qua kunst en eten is deze stad van een geheel andere orde, en je hebt nog nooit zo gefeest als in deze Zuid-Koreaanse metropool. Ook Seoel kun je t/m 21 januari boeken met 38% korting. Voor deze prijs vlieg je op verschillende data vanaf maart t/m december (met uitzondering van juli). Check de exacte data hier.

Astana, Kazachstan: €503 €376 (25% korting)

Astana

Kazachstan is in opkomst! Over een paar jaar lopen de toeristen hier de deuren van de vele bezienswaardigheden plat, maar nu kun je er nog ongestoord je gang gaan. Echte avonturiers zullen deze ‘diamond in the rough’ waarderen om de cultuurschok die je ervaart. Je kunt het hele jaar (met uitzondering van juli) op verschillende data vliegen met 25% korting. Ook hier geldt: uiterlijk 20 januari 2017 moet je boeking voltooid zijn. Ontdek hier meer over deze deal.

Liever een andere bestemming? Check hier alle deals voor Azië.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven