Hertz

Direct bij Hertz huren? Scroll naar beneden voor de laatste aanbiedingen of klik hier om naar Hertz te gaan!

hertz

Hertz autoverhuur biedt goede, betrouwbare huurauto’s voor aantrekkelijke prijzen. Daarnaast vind je er vaak speciale aanbiedingen waarmee je extra kortingen krijgt op je huurauto. Op zoek naar een voordelige huurauto? Lees hieronder meer over Hertz!

Over Hertz

Hertz werd op gericht in 1918 door Walter L. Jacobs. Inmiddels heeft deze Amerikaanse verhuurmaatschappij vestigingen in 145 landen over de hele wereld. De kans is dus groot dat op jouw vakantiebestemming een huurauto van Hertz te krijgen is. Wat bovendien handig is aan deze autoverhuurder, is dat je mee kunt doen aan het loyaliteitsprogramma. Met het gratis Hertz Gold Plus Rewards programma kun je sneller reserveren, veel op je autohuur besparen en gratis dagen verdienen die niet vervallen!

Huurauto’s

Bij Hertz vind je een zeer moderne en uitgebreide vloot. Hiertussen staan de voordelige compacte auto’s, maar ook ruimere, comfortabelere auto’s. Daarnaast zijn er nog enkele speciale categorieën. Dus of je betaalbaar of juist heel speciaal zoekt, er is genoeg keuze bij Hertz!

Green Collectie

Met de Green Collectie huur je een milieuvriendelijke auto. Daarmee draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, je voelt het ook in je portemonnee! Speciale ultrazuinige modellen met lage uitstoot vind je in de Green Collectie.

Fun Collectie

Wil je liever iets uitbundigs? Dan is er de Fun Collectie met snelle auto’s en flitsende cabrio’s. Hiermee biedt Hertz rijplezier voor een relatief betaalbare prijs.

Prestige Collectie

Voor de executives onder ons heeft Hertz een selectie speciale, extra luxe modellen. Deze vind je in de Prestige Collectie.

Dream Collection

Echt speciaal wordt het met de Dream Collection, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een exclusieve sportauto te rijden.

Tarieven

Uiteraard moet je voor de Hertz Dream Collection wat dieper in de buidel tasten. Voor de andere categorieën geldt echter, dat de tarieven zeer aantrekkelijk zijn. Uiteraard hangt de dagprijs af van een aantal zaken, zoals het type voertuig, de duur van het contract en de extra’s. Ga naar Hertz en ontdek het zelf!

Direct boeken bij Hertz?

Maak direct kennis met de ruime mogelijkheden en scherpe tarieven! Klik hier om naar Hertz te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven