Pages Menu
Categories Menu

Alamo

Direct bij Alamo huren? Scroll naar beneden voor de laatste aanbiedingen of klik hier om naar Alamo te gaan!

alamo

Bij Alamo is een auto huren zeer eenvoudig en ook nog eens voordelig. Dit van origine Amerikaanse verhuurbedrijf heeft een ruime keus aan auto’s waarmee je al vanaf een zeer aantrekkelijke prijs op pad kunt. Meer weten? Lees hieronder meer over Alamo.

Over Alamo

Alamo bestaat sinds 1974 en was de eerste autoverhuurder die online inchecken mogelijk maakte. Met deze en allerlei andere innovatieve oplossingen maakt dit verhuurbedrijf het auto huren voor jou gemakkelijker. Deze innovatieve oplossingen zorgen er tevens voor dat Alamo geregeld in de prijzen valt. Maar belangrijker nog: met verschillende aanbiedingen en ledenkortingen kun je voor relatief weinig geld op pad!

Huurauto’s

Je kunt bij Alamo auto’s in alle soorten en maten huren, afhankelijk van je locatie. De vloot begint bij kleine, economische modellen en eindigt bij luxe en ruime voertuigen voor veeleisende reizigers of grote gezinnen en groepen. Wat ook belangrijk is, is dat voertuigen meestal goed beschikbaar zijn. Wie op tijd van tevoren naar een auto op zoek gaat, hoeft doorgaans dus niet bang te zijn dat er geen model meer beschikbaar is bij Alamo.

Per locatie verschillen de huurauto’s van Alamo. Zorg dus dat je bij het bekijken van de vloot altijd eerst de locatie invoert waar je naartoe gaat. Je krijgt dan automatisch de meest actuele lijst met voertuigen te zien die je op jouw vakantiebestemming via Alamo kunt huren.

Tarieven

De tarieven van Alamo zijn in de basis al zeer voordelig. Dankzij speciale acties en kortingen kan er echter nog meer af! Check dus altijd het tabje ‘aanbiedingen’ als je een huurauto reserveert, want het kan zomaar zijn dat er een mooie actie geldt voor jouw vakantiebestemming. Als je verwacht in de toekomst vaker een auto denkt te gaan huren via Alamo, ontdek dan de voordelen van Members Only. De uitleg over deze speciale ledenservice vind je eveneens onder het tabje ‘aanbiedingen’.

Direct boeken bij Alamo?

Maak direct kennis met de goede service en scherpe tarieven! Klik hier om naar Alamo te gaan.

Pinksterkorting en gratis No Risk Garantie bij Alamo in Noord-Amerika

Posted by on 17 mei, 2015 in alamo, auto huren | 0 comments

Wil jij veilig en zorgeloos een auto huren voor je trip naar Noord-Amerika? Dan heeft Alamo nu een speciale aanbieding. Boek nu en je krijgt €17,50 Pinksterkorting en gratis No Risk Garantie! Ja, dat lees je goed: een dubbele aanbieding! Op je reservering van minimaal 3 huurdagen krijg je €17,50 korting en je krijgt gratis dekking tegen onaangename verrassingen! Deze speciale No Risk Garantie zorgt ervoor dat je in een onverhoopt geval van schade of diefstal niet voor torenhoge kosten komt te staan. Maar let op: de Pinksterkorting geldt alleen bij boekingen op 24 en 25 mei 2015. De gratis No Risk Garantie geldt op boekingen t/m 30 juni 2015. Op tijd boeken dus! Tip: Gebruik in stap 3 van het boekingsproces kortingscode PINKSTEREN15 en de €17,50 korting wordt direct verrekend. Tip 2: Kies in stap 3, onder het kopje ‘opties’, voor de gratis NoRisk garantie. 3 of meer dagen autohuur vanaf €14! Check nu de beschikbaarheid! Hoe, wat en wanneer Wanneer boeken: 24 of 25 mei 2015 voor de korting, t/m 30 juni voor No Risk Garantie Wanneer rijden: minimaal 3 dagen Vrije kilometers: onbeperkt Extra’s: No Risk Garantie Betalen: Creditcard Laatste deals per mail ontvangen? Blijf ook op de hoogte van onze laatste vakantiedeals! Vul hieronder je gegevens in. Uw e-mailadres: Ontvangt aanbiedingen van: Alle landenCuracaoArubaTurkijeGriekenlandSpanjeAmerikaSurinameCanada...

read more