Firefly Car Rental

Direct bij Firefly Car Rental een auto huren? Scroll naar beneden voor de laatste aanbiedingen of klik hier om naar Firefly Car Rental te gaan!

firefly car rental

Een auto huren bij Firefly Car Rental is een prettige ervaring die je een hoop tijd en kosten kan schelen ten opzichte van andere aanbieders. Deze autoverhuurder weet door prettige tarieven en duidelijke voorwaarden ervoor te zorgen dat jouw vakantie op 4 wielen compleet is! Lees hieronder meer over Firefly Car Rental.

Over Firefly Car Rental

Firefly Car Rental is een low budget dochteronderneming van Hertz, bedoeld om de prijsbewuste huurder tegemoet te komen. Deze jonge onderneming (gestart in maart 2013) begon in Europa en breidde zich snel uit in onder andere Amerika en het Midden-Oosten. Inmiddels vind je Firefly Car Rental op ongeveer 100 locaties in 13 landen. Particuliere klanten kunnen op deze locaties hun auto huren en via de website allerlei handige informatie opvragen, zoals waar je rekening mee moet houden bij het huren van een auto.

Huurauto’s

Zoals het een budgetvriendelijke autoverhuurder betaamt, vind je bij Firefly Car Rental vooral praktische auto’s. Zo is er een ruime selectie aan Mini en Economy modellen die bij uitstek geschikt zijn als je bijvoorbeeld in de stad verblijft. Voor een klein gezin en langere afstanden biedt een iets grotere Compact auto uitkomst. Deze zijn er ook als staionwagon, zodat je wat meer bagage mee kunt nemen. Voor de reisgezelschappen met behoefte aan wat extra ruimte zijn er nog de Intermediate of Standaard modellen. Zo heeft Firefly Car Rental altijd een pratische auto voor de juiste toepassing!

Tarieven

Als we ‘budgetvriendelijk’ zeggen, bedoelen we dat ook: al vanaf €11 per dag (indien de aanbieding van toepassing is) kun je met Firefly Car Rental op pad! Zo hoef je niet een te groot deel van je vakantiebudget te reserveren voor de auto en kun je meer genieten van andere dingen. Kijk daarom snel naar het aanbod en de lage, transparante prijzen en maak jouw budgetvriendelijke vakantie compleet met een auto van Firefly Car Rental!

Direct boeken bij Firefly Car Rental?

Maak direct kennis met de ruime mogelijkheden en scherpe tarieven! Klik hier om naar Firefly Car Rental te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven