Sixt

Direct bij Sixt een auto huren? Scroll naar beneden voor de laatste aanbiedingen of klik hier om naar Sixt te gaan!

sixt

Sixt autoverhuur staat vooral bekend om de bijzondere auto’s die je vaak voor een scherpe prijs kunt huren. Zo maak je van je vakantie echt iets bijzonders! Maar ook aan de economische auto’s is gedacht. Met een duidelijke prijsstructuur en soepele voorwaarden wordt een auto huren bij Sixt een waar feest!

Over Sixt

Sixt autoverhuur is opgericht in 1912 en bedient inmiddels klanten vanuit 4.000 vestigingen in 105 landen. De laatste tijd heeft deze verhuurder vooral bekendheid verworven door bijzondere auto’s aan te bieden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen eenvoudig, snel en voordelig een auto huren en gebruik maken van de speciale mogelijkheden en modellen die je alleen bij Sixt autoverhuur vindt!

Huurauto’s

Sixt autoverhuur streeft naar een zo modern mogelijke vloot waarin je modellen van alle fabrikanten terugvindt. Het aanbod van huurauto’s varieert van compact en economisch tot groot en luxe. Maar het zijn vooral de speciale auto’s die Sixt tegen zeer aantrekkelijke tarieven aanbiedt, die het huren bij deze autoverhuurder zo leuk maken.

Economische auto’s

Wie een goedkope huurauto zoekt om voordelig meet rond te rijden, kan met verschillende kleine modellen als de Volkswagen Up! en Fiat 500 uit de voeten. Hiermee kun je vanaf een zeer lage prijs per dag rijden.

Grote auto’s

Voor grotere gezinnen of groepen heeft Sixt autoverhuur een selectie van ruime stationwagens en busjes. Deze kun je in verschillende klassen boeken, van economisch tot zeer luxe.

Premium auto’s

Voor wie liever een premium auto rijdt, zijn er verschillende mogelijkheden. Voor een kleine extra bijdrage per dag kun je al in een BMW, Audi of Mercedes-Benz rijden.

Speciale auto’s

Waar Sixt autoverhuur zich het meest in onderscheidt van de andere verhuurders, is de zeer aantrekkelijk geprijsde speciale auto’s. Van een avontuurlijke SUV tot een flitsende cabrio, alles wat je autohartje sneller doet kloppen is aanwezig!

Tarieven

Door een transparante en flexibele prijsstructuur te hanteren, maakt Sixt autorijden voor iedereen bereikbaar. Je kunt zelf kiezen hoeveel extra’s je wilt. Dat maakt een auto huren bij Sixt autoverhuur zo aantrekkelijk!

Direct boeken bij Sixt?

Maak direct kennis met de unieke service en scherpe tarieven! Klik hier om naar Sixt te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven