Thrifty

Direct bij Thrifty een auto huren? Scroll naar beneden voor de laatste aanbiedingen of klik hier om naar Thrifty te gaan!

thrifty

Thrifty autoverhuur is een van de voordeligste verhuurbedrijven op de markt en richt zich op de reiziger met een kleinere portemonnee. Als enkeling, met zijn tweeën of met een groter gezin of reisgezelschap vind je bij Thrifty autoverhuur de auto die je zoekt. En met de speciale Hot Deals wordt een auto huren nog interessanter!

Over Thrifty

Thrifty autoverhuur is 1 van de jongere autoverhuurbedrijven, opgericht in 1990. Sinds 2012 is Thrifty autoverhuur onderdeel van Hertz Global Holdings, net als Firefly Car Rental. Omdat Chrysler de oprichter van het verhuurbedrijf was, werden tot 2009 voornamelijk auto’s uit de DaimlerChrysler groep verhuurd (Chrysler, Dodge, Jeep) in de VS. Tegenwoordig kun je auto’s van allerlei merken vinden bij de meer dan 1.000 vestigingen van Thrifty autoverhuur.

Huurauto’s

Thrifty autoverhuur concurreert vooral op prijs met de gevestigde orde van grote verhuurders, en dat zie je aan de vloot. Je zult hier vooral praktische, op de locatie en de omgeving afgestemde auto’s vinden. Uiteraard heb je ruime keuze, afgestemd op jouw wensen. Dus compacte auto’s voor kleine reisgezelschappen met weinig eisen, tot ruime, comfortabele auto’s voor (grotere) gezelschappen die lange afstanden willen reizen met hun huurauto. Voor elke wens en elk gezelschap is er zo een passende, voordelige huurauto te vinden bij Thrifty autoverhuur.

Tarieven

De standaard zeer aantrekkelijke tarieven van Thrifty autoverhuur maken deze verhuurder zo populair. Dat, en de soepele, transparante voorwaarden. Bovenop deze interessante mogelijkheden heb je nog een ruime keuze uit scherpe aanbiedingen, variërend per locatie. Zo kun je nog voordeliger de omgeving van je vakantiebestemming ontdekken, of extra goedkoop zakelijk je auto huren. Maak kennis met de mooie aanbiedingen en ontdek de kracht van Thrifty autoverhuur!

Direct boeken bij Thrifty?

Maak direct kennis met de ruime mogelijkheden en scherpe tarieven! Klik hier om naar Thrifty te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven