Met dit trucje vind je altijd de goedkoopste vliegtickets!

Is reizen je favoriete bezigheid, maar kan je portemonnee het maar moeilijk bijbenen?
Er is een heel simpel trucje waarmee je direct de goedkoopste vliegtickets vindt. Dit kun je op elk moment doen. De truc is vooral dat je zelf flexibel bent. Volg deze 5 stappen:
1. Ga naar Skyscanner.
2. Vul je vertrekplaats in.
Hier kun je uiteraard zelf mee spelen. Woon je centraal ten opzichte van meerdere vliegvelden? Voer dan verschillende vliegvelden in om de resultaten te bekijken of vink het vakje ‘Vliegvelden in de buurt toevoegen’ aan.

3. Vul je bestemming in.
Vervolgens kies je waar je heen wilt. Je kunt je ook laten verrassen door de optie ‘Overal’ te kiezen.

4. Vul je reisdata in.
Hier komt het belangrijkste. Als je niet gebonden bent aan bepaalde data, kun je met deze optie flink geld besparen! Bij ‘Vertrek’ kies je eerst ‘Hele maand’ in het uitklapmenu. Vervolgens kun je een maand kiezen. Als je helemaal flexibel bent, kies je voor ‘Goedkoopste maand’. Je datum van terugreis wordt dan ook automatisch aangepast naar de goedkoopste maand.

5. Klik op zoeken en maak je keuze uit de goedkoopste data!
Als je ‘Overal’ en ‘Goedkoopste maand’ hebt geselecteerd, krijg je een overzicht met de laagste prijzen naar alle locaties, zoals je hieronder ziet. Je kunt vervolgens een locatie selecteren om de vertrek- en retourdatum te kiezen.

Let op: je ziet hieronder maar een klein stukje van de lijst. Je hebt keuze uit wel honderden mogelijkheden binnen en buiten Europa!

Als je nu klikt op een bestemming (of je had in het eerste menu al een bestemming gevonden), dan kun je een selectie maken uit de verschillende vertrek- en retourdata. Zie de afbeelding hieronder. Kies zelf de beste of goedkoopste mogelijkheid en klaar is Kees!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven