Super Ultra All Inclusive Deal: 8 dagen RIU Kaapverdië €699

Kaapverdië, het summum op het gebied van onbegrensd genieten. Maar het is doorgaans ook een behoorlijk prijzige bestemming, zeker als Ultra All Inclusive. Daar is nu verandering in gebracht. Bezoek Kaapverdië met deze Last Minute en chill volle bak voor slechts €699!

Dit prachtige tropische paradijs ziet er precies zo uit als het Bounty-eiland uit jouw dromen: witte zandstranden, helderblauwe zee en een gemoedelijk brandend zonnetje dat voor aangename temperaturen zorgt. En je verblijft op een uniek resort. Houd je van een zwembad? Je krijgt er 3. Wat eten in een restaurant? Ook daar zijn er 3 van. Een bar? Wij tellen 4 stuks. En dan hebben we het nog niet eens over alles wat Kaapverdië zelf aan excursies, duiktochten, uitgaansgelegenheden en meer te bieden heeft!

Er zijn nog plaatsen vrij op 17, 20, 24 en 26 maart. Je verblijft 8 dagen op basis van Ultra All Inclusive in het 4**** RIU Garopa, dus je hoeft niets meer te doen! Dit is een unieke kans. Boek voor het te laat is en bezoek een bijzondere plek voor een bijzondere prijs!

Tip: boek vóór 16 maart en ontvang nog extra kassakorting!

Kaapverdië: retourticket + 8 dagen 4**** Ultra All Inclusive RIU Garopa + Transfers €699

Check nu de beschikbaarheid!

Hoe, wat en wanneer

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, OP = OP (extra kassakorting tot 16 maart!)
Wanneer reizen: 17, 20, 24 en 26 maart 2015, andere data tegen meerprijs
Handbagage: 1 stuk tot 10kg
Ruimbagage: maximaal 20kg, bij te boeken voor €10
Betalen: iDeal, Mastercard, Visa of American Express
Ticket Detective Tip: de deal geldt alleen als 2 personen samen reizen

Laatste deals per mail ontvangen?

Doordat wij altijd het meest actuele aanbod tonen, kan het zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Maar niet getreurd: op het moment dat Ticket Detective weer een nieuwe aanbieding naar Nederland heeft gevonden, weet jij het als eerste! Vul hieronder je gegevens in.

riukaapverdie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven