Leef de droom: vliegticket Seychellen (verschillende data!) nu slechts €579

Dé bountybestemming waar iedereen van droomt wordt ineens extreem bereikbaar. We hebben een najaarsticket gevonden naar de Seychellen vanaf slechts €579!

Er zijn nog verschillende mogelijkheden gedurende het jaar, van maart t/m december 2017 (alleen de zomermaanden zijn ietsje duurder). Je kunt dus zelf kijken welke data het best in jouw schema passen. Je vliegt vanaf Schiphol.

De Seychellen moet je een keer gezien hebben. Bountystranden, groene natuur, azuurblauwe zee… Het is niet voor niets de droomlocatie voor iedere huwelijksreis. Helaas blijft het voor de meesten bij een droom, omdat een vakantie naar de Seychellen over het algemeen onbetaalbaar is. Maar nu niet meer! Boek snel, want op=op!

Tip: accommodatie nodig? Hier vind je voordelig en goed onderdak.

seychellen2

Retourticket Amsterdam – Seychellen vanaf €579!

Check nu de beschikbaarheid!

seychellen3

Laatste deals per mail ontvangen?

Doordat wij altijd het meest actuele aanbod tonen, kan het zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Maar niet getreurd: op het moment dat Ticket Detective weer een nieuwe aanbieding heeft gevonden, weet jij het als eerste! Vul hieronder je gegevens in. Schrijf je nu in en maak kans op een gratis vakantie!


Je naam:

Je e-mail:

seychellen4

Hoe, wat en wanneer

Wanneer boeken: Zo snel mogelijk, OP=OP
Wanneer reizen: heel 2017 (zomermaanden iets duurder)
Handbagage: inclusief
Ruimbagage: inclusief

Voorbeeldreis:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven