Last Minute Topper Turkije: 8 dagen excursie €149!

Turkije is een van die landen waar je niet te ver voor hoeft te vliegen om toch het hele jaar door lekker weer te hebben. En als dat dan ook nog eens voor een aangenaam prijsje kan, is het helemaal mooi. Zoals deze excursiereis door Pamukkale en de Turkse Rivièra voor slechts €149!

Je krijgt een prachtige rondleiding door het betoverende Turkije. Eerst langs de mooie kalksteengrotten van Pamukkale, om vervolgens de fascinerende textielstad Denizli, het bruisende Antalya en de antieke stad Perge te bezoeken. Aan het eind heb je nog 2 dagen aan de Turkse Rivièra om zelf in te vullen. Bijvoorbeeld door lekker te luieren aan het strand of op eigen houtje de omgeving nog wat te verkennen.

Begin je al zin te krijgen in deze vakantie? Begin dan maar vast met pakken! Je kunt nog op 12 en 19 maart vertrekken. Je verblijft 6 nachten in een 4**** hotel aan de Turkse Rivièra en 1 nacht in een toeristenklasse hotel in de omgeving van Pamukkale. Dus wat let je? Boek snel en je bent over 1 of 2 weken al in het warme Turkije!

Turkije: Retourticket + 6 nachten 4**** hotel + 1 nacht toeristenklasse hotel + ontbijt + mooie excursie + transfers €149!

Check nu de beschikbaarheid!

Hoe, wat en wanneer

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, want op=op
Wanneer reizen: 12 of 19 maart 2015, andere data tegen meerprijs
Handbagage: 1 stuk tot 10kg
Ruimbagage: 1 stuk tot 20kg, bij te boeken voor €12
Boekingskosten: €27 per boeking
Betalen: iDeal, Mastercard, Visa of American Express
Ticket Detective Tip: De deal geldt alleen als 2 personen samen reizen.

Laatste deals per mail ontvangen?

Doordat wij altijd het meest actuele aanbod tonen, kan het zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Maar niet getreurd: op het moment dat Ticket Detective weer een nieuwe aanbieding heeft gevonden, weet jij het als eerste! Vul hieronder je gegevens in.

pamukkale149

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven