Last minute tickets Curaçao kopen: goedkope deals & tips

Last minute tickets naar Curaçao kopen? Hier vind je alle goedkope deals en de beste tips om de kosten te drukken. Check het hieronder!

De goedkoopste last minute tickets naar Curaçao

Er vliegen 2 maatschappijen van Nederland naar dit paradijs, maar er zijn meer manieren om goedkope vluchten te scoren. Hier vind je de beste mogelijkheden:

 1. Check altijd de website van KLM.
 2. Vergelijk je deal met de aanbiedingen van TUI.
 3. Ook een goeie site om deals te vinden: Skyscanner.

Hoe vind je de goedkoopste last minute tickets naar Curaçao?

 • Vergelijken! Pak verschillende sites en verschillende aanbieders.
 • Speel met de reisduur: een dagje eerder of later kan veel uitmaken.
 • Wacht acties af als je nog ruim tijd hebt voordat je wilt vertrekken.
 • Helaas lukt dit niet iedereen, maar reis in het laagseizoen als het kan.
 • Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Last minute tickets voor Curaçao kopen hoeft niet lastig te zijn. Het is alleen van belang om goed op te letten hoe je dit moet aanpakken. Wanneer je slim handelt haal je namelijk het optimale uit je mogelijkheden. Daar gaat het natuurlijk ook wel om.

Vele verschillende soorten aanbiedingen

Als het gaat om last minute tickets voor Curaçao, dan zijn er steeds meer vormen te onderscheiden. Het is namelijk zo dat vliegmaatschappijen hier ook echt op inzetten. Zo is er niet alleen gewoon een last minute. Er is bijvoorbeeld ook een super last minute en een ultra last minute. De kosten worden dan natuurlijk ook alleen maar nog lager. Door goed te kijken op welke aanbieding je het best in kunt gaan, is het dus ook goed mogelijk om voor een hele lage prijs te vliegen. Dit is natuurlijk extra aantrekkelijk, wanneer de voorwaarden bij je passen.

Het juiste moment kiezen

Wat wel van belang is wanneer je een last minute ticket Curaçao op de kop tikt, is dat je goed oplet. Zo is het bijvoorbeeld altijd zo dat de aanbiedingen maar beperkt geldig zijn. Bijvoorbeeld in de maanden mei en juni, of in de maanden buiten het vakantieseizoen. Het is dan dus wel belangrijk dat je ook daadwerkelijk op dat moment de vakantie kunt gaan vieren. Als dit binnen je mogelijkheden ligt, dan kan je natuurlijk wel heel veel voordeel hebben. Het is goed om al deze zaken goed te bekijken voor je een keuze maakt.

De beste reisorganisaties

De keuze voor last minute tickets voor Curaçao betekent niet dat je ook met onbekende maatschappijen moet vliegen of een reis van een onbekende organisatie moet afnemen. Ook alle grote organisaties hebben dit type aanbiedingen altijd beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden die KLM biedt. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat je weet wat je krijgt. De kwaliteit van de Nederlandse vliegmaatschappij is natuurlijk allang bekend. Daar kan je dan dus ook optimaal van profiteren, zonder dat het je heel veel hoeft te kosten. Wie wil dit nu niet? Dit is een goede optie.

Vlucht heen en terug

Wanneer je kiest voor de sterke aanbiedingen met betrekking tot een last minute ticket Curaçao, hoef je niet bang te zijn voor addertjes onder het gras. Zo kan je bijvoorbeeld gewoon een retourticket voor deze aantrekkelijke prijs krijgen. Het is zelfs vaak zo dat ook de omgekeerde route, dus van Curaçao naar Amsterdam en terug, in theorie ook voor dezelfde prijs mogelijk is met deze aanbiedingen. Op die manier heb je dus alles direct goed verzorgd en hoef je nergens meer aan te denken. Dit soort aanbiedingen zijn natuurlijk zeer aantrekkelijk om direct op in te gaan.

Nieuwe aanbiedingen met regelmaat

Het is ook aantrekkelijk om te bekijken welke aanbieding op wel moment geldt. Last minute tickets naar Curaçao worden namelijk met grote regelmaat aangeboden tegen verschillende prijzen. Waarbij ook verschillende maatschappijen weer andere aanbiedingen hebben. Om die reden is het dus ook goed om altijd even te kijken welke mogelijkheden er op elk willekeurig moment liggen. Aan de hand daarvan kan je dan de best mogelijke optie kiezen. Voor de kwaliteit van je vakantie zijn dit soort zaken natuurlijk wel belangrijk. Je wilt een zo fijn mogelijke reis voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs.

De voorwaarden goed doornemen

Natuurlijk is het wel ook belangrijk om de voorwaarden die gelden goed door te nemen. Last minute tickets naar Curaçao zijn weliswaar goedkoop, maar het is wel belangrijk om alle regels goed te kennen. Dit hoeft op zichzelf geen probleem te zijn, maar kijk er wel altijd even naar. Zo is er bijvoorbeeld vaak een klein bedrag aan reserveringskosten wat nog bij de prijs moet worden opgeteld. Desondanks blijven de tickets naar dit eiland dan wel nog altijd lekker goedkoop. Uiteindelijk is dat natuurlijk het enige wat ook echt telt voor jou als vakantieganger naar Curaçao.

Gemakkelijk de reis boeken

Dat je kiest voor last minute tickets naar Curaçao hoeft natuurlijk geen invloed te hebben op het gemak. Dat begint bijvoorbeeld al bij het boeken. Dat gaat net zo gemakkelijk als wanneer je een gewone vliegreis zou boeken. Dat kan je snel doen door gewoon de aanbieding op te zoeken en er direct op in te gaan. Dat is dus alleen maar nog aantrekkelijker te noemen. Door goed te kijken wat je wilt en direct te handelen kan je zo dus gemakkelijk aan je ideale vakantie komen. Alle reden om direct de huidige mogelijkheden door te nemen.

De goedkoopste last minute tickets naar Curaçao

Dit zijn de beste manieren om goedkope vluchten te scoren:

 1. Check altijd de website van KLM.
 2. Vergelijk je deal met de aanbiedingen van TUI.
 3. Ook een goeie site om deals te vinden: Skyscanner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven