KLM Werelddeal Weken: 5 tips voor de beste deals

De KLM Werelddeal Weken zijn standaard een groot kortingenfestijn, zeker als je er met een open vizier in gaat. Dat wil zeggen: zonder een bestemming in gedachten kijken waar je de hoogste korting op pakt. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Kuala-Lumpur

1. Kuala Lumpur

Als je vakantieperiode flexibel is, is Kuala Lumpur met een straatlengte voorsprong de voordeeltopper van deze KLM Werelddeal Weken. Vooral in september en oktober zijn nog veel data met hoge korting.

Kuala Lumpur €818,- €499,-! Boek nu >>

china

2. China

Verschillende Chinese steden kun je boeken met kortingen tussen de 25 en 30 procent. Dat is geen misselijke deal! Hieronder vind je 2 voorbeelden.

Hangzhou €802,- €596,-! Boek nu>>

Beijing €699,- €496,-! Boek nu >>

chicago

3. Chicago

Deze hippe stad vol prachtige bezienswaardigheden en gezellige barretjes en restaurants wordt in de winter nóg veel mooier. Bezoek de verschillende wijken met hun unieke hotspots nu extra voordelig!

Chicago €900,- €644,-! Boek nu >>

istanbul

4. Istanbul

Je hoeft niet heel ver te reizen om in een wereldstad met mooi weer te zitten. Oud ontmoet nieuw in een unieke melange van culturen en invloeden. Istanbul is niet te vergelijken met een andere plek op aarde, een must see!

Istanbul €199,- €129,-! Boek nu >>

zurich

5. Zürich

Winterbestemming nummer 1 van Europa en misschien wel van de wereld! Bezoek de befaamde kerstmarkt en snuif de romantiek in de straten van deze stad. Zelfs de grootste feestdagenhater komt geheid in de kerststemming!

Zürich €189,- €119,-! Boek nu >>

En zo zijn er nog veel meer!

Naast deze 5 toppers zijn er nog veel meer fantastische plekken om te bezoeken met hoge kortingen. Het maakt niet uit of je zon, cultuur, uitgaan of een mix van dat alles zoekt, je slaagt gegarandeerd met de KLM Werelddeal Weken.

Bekijk alle KLM Werelddeals >>

Liever een package deal?

Op veel bestemmingen is een huurauto onmisbaar. En als je geen onderdak hebt, is een hotel nog belangrijker. KLM heeft daar iets moois op gevonden: Package Deals. Boek je hotel en/of huurauto in 1 pakket met je ticket en betaal een scherpe prijs.

Ontdek hier de Package Deals >>

Uiteraard zijn er enkele voorwaarden aan deze scherpe vanafprijzen verbonden. Je vindt ze hieronder.

Laatste deals per mail ontvangen?

Naast de KLM Werelddeal Weken hebben we nog veel meer aanbiedingen. Ontvang ze als eerste. Schrijf je nu in en maak kans op een gratis vakantie!

Uw e-mailadres:
Ontvangt aanbiedingen van: 

Meer info over deze aanbiedingen

Wanneer boeken: t/m 14 september 2015, maar op=op!
Wanneer reizen: verschillende data van oktober 2015 t/m juni 2016 (afhankelijk van bestemming), andere data tegen meerprijs
Handbagage: inbegrepen
Ruimbagage: inbegrepen
Boekingskosten: Er gelden aanvullende boekingskosten
Betalen: Ideal, VISA, MasterCard Credit, American Express

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven