De KLM Werelddeal Weken komen! Waar vlieg jij heen?

Yes, het is weer bijna zover! Op 6 september 2018 begint de spannendste uitverkoop van Nederland: de KLM Werelddeal Weken! Dit is je kans om een goedkoop vliegticket te scoren, zonder dat je verbonden bent aan slechts een paar vaste vertrekdata. Boek vanaf 6 september en vlieg extra goedkoop naar 1 (of meer) van de ruim 100 bestemmingen!

Let op: de prijzen worden op 6 september bekendgemaakt!

Spannend, spannend!

Wie nog voor 6 september naar het aanbod kijkt, ziet waarschijnlijk geen opzienbarende prijzen. Dat komt, doordat KLM de prijzen tot het laatste moment geheim houdt. Dus het is extra leuk om nu een paar bestemmingen uit te kiezen, en dan de normale prijs te onthouden. Zo zie je op 6 september hoeveel je bespaart in de KLM Werelddeal Weken!

Alvast spieken?

Kijk nu alvast welke bestemming jij gaat uitzoeken. Wordt het zonnig Curaçao? Avontuurlijk Afrika? Of vlieg je nog verder, naar bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland? Alles kan, alles mag. Check nu alvast welke van de meer dan 100 bestemmingen meedoen! Maar let op: de prijzen zullen pas 6 september bekend worden.

Check hier de bestemmingen >>

Veel extra’s bij KLM

Ook tijdens deze voordelige reizen zorgt KLM dat het je aan niets ontbreekt. Je mag een grote koffer (tot 23 kilo) meenemen tijdens je reis en je krijgt lekker te eten en drinken aan boord. Bovendien word je vermaakt door een eigen videosysteem. Zit er een overstap in je reis? Dan zorgt KLM dat je zo kort mogelijk aan de grond staat en hoef je niet nog een keer in te checken.

Wil je meer comfort?

Er zijn talloze manieren om je vlucht nog aangenamer te maken. Bijvoorbeeld door à la carte te eten aan boord. Geef dit wel op tijd van tevoren door. Ook kun je een Economy Comfort stoel of een stoel bij de nooduitgang boeken, zodat je extra ruimte hebt. Voor wie echt als een koning wil vliegen, is er natuurlijk nog de Business Class. Dat is op en top genieten van je vlucht!

Ga nu naar KLM >>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven