Curaçao: €499 incl. Hilton Hotel!

Vergeet de aanbieding naar Curaçao in de Werelddeal Weken. De beste deals haal je nog steeds uit last minutes. Je moet er snel voor beslissen, maar dan krijg je ook wat: een retour Curaçao inclusief verblijf in het 4**** Hilton Hotel voor maar €499!

Er zijn verschillende data in januari en februari waarop je kunt vertrekken. Je wordt vanaf vliegveld Hato naar je hotel gebracht, waar je lekker kunt genieten van alle faciliteiten. Het hotel heeft een eigen zwembad en zandstrand, een watersportcentrum en vele restaurants in de nabije omgeving.

Trakteer jezelf op een weekje Curaçao! Liever langer blijven? Dat kan tegen een aantrekkelijke meerprijs. Maar boek snel, want op=op!

Curaçao: Ticket + 5 nachten 4**** Hilton Hotel + Transfers €499

Check nu de beschikbaarheid!

Hoe, wat en wanneer

Wanneer boeken: ZO SNEL MOGELIJK, WANT OP = OP
Wanneer reizen: diverse data in januari en februari, andere data tegen meerprijs
Handbagage: 1 stuk tot 12kg
Ruimbagage: 1 stuk tot 23 kg
Boekingskosten: €27,50 per boeking
Betalen: iDeal, Mastercard, Visa of American Express
Ticket Detective Tip: De deal geldt alleen wanneer 2 personen samen reizen. Je kunt dit pakket ook boeken en niet gebruik maken van het hotel. Zo heb je een voordelig ticket!

Laatste deals per mail ontvangen?

Doordat wij altijd het meest actuele aanbod tonen, kan het zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Maar niet getreurd: op het moment dat Ticket Detective weer een nieuwe Curaçao aanbieding heeft gevonden, weet jij het als eerste! Vul hieronder je gegevens in.

2 gedachten over “Curaçao: €499 incl. Hilton Hotel!”

    1. We doen ons best om ook deals van Curaçao naar Amsterdam te vinden. Zodra we er 1 hebben, stellen we je op de hoogte via Facebook en onze nieuwsbrief!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven