Cruise langs de Noorse fjorden: 10 dagen voor €823

Doe eens iets compleet anders, doe eens een cruise langs de Noorse fjorden. Dat zou nu misschien erg koud zijn, maar in de zomer niet meer. Deze cruise, die normaal voor €2159 wordt aangeboden, kost je nu slechts €823!

Je vertrekt op 23 augustus vanuit de haven van Amsterdam. Van daaruit zet de 4**** Costa Fortuna koers richting Noorwegen, en geniet je o.b.v. Volpension van een heerlijke 10-daagse reis langs de mooiste fjorden. Onderweg wordt aangemeerd in o.a. Bergen, Geiranger, Flam en Stavanger.

Uiteraard beschikt het schip over alle faciliteiten om je cruise een waar feest te maken. Met maar liefst 4 zwembaden, een groot wellness- en sportgedeelte, een theater met 3 verdiepingen, een casino, 4 restaurants, 11 bars en diverse lounges verveel je je geen moment aan boord! Dus gooi het eens over een andere boeg. Boek deze fantastische cruise!

Cruise langs de Noorse fjorden: 10 dagen 4**** Costa Fortuna €823

Bekijk de stoelen en beschikbare kamers!

Hoe, wat en wanneer

Wanneer boeken: zo snel mogelijk, want op=op!
Wanneer reizen: 23 augustus 2015, andere data tegen meerprijs
Bagage: Aangeraden wordt om 1 (goed gelabelde) koffer mee te nemen
Boekingskosten: €27,50 per boeking
Betalen: iDeal, Mastercard, Visa, American Express
Ticket Detective Tip: De aanbieding geldt alleen wanneer 2 personen samen reizen.

Uitverkocht? Blijf op de hoogte!

Doordat wij altijd het meest actuele aanbod tonen, kan het zijn dat een aanbieding is uitverkocht. Maar niet getreurd: op het moment dat Ticket Detective weer een nieuwe aanbieding heeft gevonden, weet jij het als eerste! Vul hieronder je gegevens in.

cruise-fjorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven