ACTIE: Win een gratis vakantie naar Lirpanée!

Er is een nieuwe bestemming bijgekomen in het reisaanbod: een klein eilandje in de Stille Zuidzee, genaamd Lirpanée. Dit eilandje, dat onder het bewind van Samoa valt, heeft sinds kort de deuren geopend voor toerisme. Om de drempel te verlagen voor nieuwe bezoekers, mogen we in totaal 14 tickets gratis weggeven!

lirpanee1

Wat moet je doen?

Het is heel simpel: je deelt dit bericht van Ticket Detective op Facebook. Zet hierbij de zin “Ik wil heel graag naar Lirpanée!” in het origineel Lirpanées: “Prag Lirpanée nee si tid!”

Degene die met zijn of haar bericht de meeste punten haalt, wint 2 tickets. Dit kunnen we in totaal voor 7 personen doen. De puntentelling werkt als volgt:

  • Elke like is 1 punt waard
  • Elk comment is 3 punten waard
  • Elke share is 5 punten waard

Spoor dus je vrienden aan om zoveel mogelijk te doen met je post en pak die tickets!

lirpanee4

Laatste deals per mail ontvangen?

Grijp je naast de prijzen? Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste deals in je inbox!

Uw e-mailadres:
Ontvangt aanbiedingen van: 

lirpanee3

Over Lirpanée

We kunnen veel over dit mooie, ongeveer 300 vierkante kilometer grote eilandje vertellen. Het klimaat is er heerlijk, met het hele jaar voldoende zonuren en een gemiddelde temperatuur van een graad of 25. Het zal je dus niet verbazen dat het eiland bulkt van de prachtige bountystranden waar je heerlijk kunt relaxen of in een lokale strandtent wat kunt eten en drinken. Hoewel het Lirpanées best een ingewikkelde taal is, hoef je niet bang te zijn dat je moeilijk verstaanbaar bent: er wordt gewoon Engels gesproken. O, en bezoek zeker 1 van de mooie tempels. Het eiland telt er 3 die je niet moet missen!

lirpanee5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven