Pages Menu
Categories Menu

5 Redenen om nu je ticket naar Curaçao te boeken

Elk moment is een goed moment om naar Curaçao te gaan. Nu is het echter een heel goed moment om ook direct je ticket te boeken. Waarom? Hier zijn 5 redenen.

Direct je ticket naar Curaçao boeken? Boek nu vanaf slechts €499!

1. Dit is niet hoe jij je zomer wilt doorbrengen

redenen1

Komt er ooit een einde aan dit grijze wolkendek? Die kleine straaltjes zon die zo heel eventjes tussen de (regen)wolken door proberen te komen, dat is toch geen zomer? Op Curaçao gaat dat wel anders!

2. Je krijgt ontwenningsverschijnselen

redenen2

Iedereen die wel eens op Curaçao is geweest, kan maar moeilijk het eiland loslaten. De witte stranden, de gezellige plekken, de Happy Hours… Grote kans dus dat jij momenteel sterke behoefte hebt aan een shotje Kòrsou. Dan zit er maar 1 ding op: ticket boeken!

3. Je bent toe aan ontspanning

redenen3

Als je ergens even helemaal los kunt komen van je drukke Nederlandse leventje, dan is het wel Curaçao. Even helemaal niets doen, terwijl je voetjes in het zand rusten. De enige spieren die je nodig hebt, gebruik je om de cocktail naar je mond te brengen en vervolgens te slikken.

4. Je hebt een ernstig tekort aan vitamine D

redenen4

Inmiddels hebben we deze zomer zo weinig zonuren, dat je bij moet slikken om aan je vitamine D te komen! Weet je waar ze een stuk meer zonuren hebben? Inderdaad: Curaçao!

5. KLM heeft nu heel goedkope tickets!

redenen5

Wij houden de ticketprijzen van en naar Curaçao altijd goed in de gaten. Zodoende weten we wanneer een aanbieding echt goed is. En dit is er eentje! Zelfs in de Werelddeal Weken komt de ticketprijs zelden onder de 600 euro uit. Nu boek je al vanaf slechts €499! Dus waar wacht je op.

Check hier de beschikbare data!

Wat is jouw reden om nu te boeken?

Post a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *